fbpx

Veelgestelde vragen

Wat is personal training?

Met personal training wordt je volledig begeleid door een trainer. Deze begeleiding is op het vlak van training, leefstijl, voeding en mindset. De trainer geeft je motivatie, kennis en advies. De wensen van de cliënt worden getoetst op realistische haalbaarheid.

Voor wie is personal training geschikt?

Personal training is voor iedereen die zijn vetmassa wil verliezen, spiermassa wil aankomen of conditie wil opbouwen met professionele begeleiding. Daarnaast is er coaching voor ondernemers die meer uit hun performance willen halen.

Waar bestaat de begeleiding uit?

De begeleiding bestaat uit de begeleide trainingen zelf (personal training), het voedingsadvies en het leefstijladvies. Voor ondernemers is business coaching in de training geïntegreerd. 

Wat heb ik nodig?

Evolution coaching heeft de benodigde materialen om je te kunnen trainen op het gebied van vetmassa verliezen, spiermassa aankomen of conditie opbouwen. Heb je zelf ook fitness materiaal? Dan is dat mooi meegenomen.

Wanneer kan ik trainen?

Van maandag tot zaterdag. Neem contact op welke tijden nog beschikbaar zijn.

Waar trainen we?

Dit is mogelijk op locatie in Barneveld, aan huis, op kantoor of in de natuur.

Wat kost een personal trainer aan huis?

Tarieven variëren van 65 tot 85 euro. Afhankelijk van hoeveel trainingen je afneemt en hoe vaak per week. Hoe meer trainingen je afneemt en hoe vaker per week, hoe lager de prijs. Op locatie in Barneveld geldt een btw-tarief van 9% voor personal training. In alle andere gevallen geldt een percentage van 21%. In sommige gevallen is de personal training voor een ondernemer fiscaal aftrekbaar. De prijzen zijn exclusief btw. Neem contact op voor de mogelijke pakketten.

Is jouw vraag nog onbeantwoord? Neem contact op!