fbpx

Over mij

Ezra Krahmer

Ik ben Ezra Krahmer – een personal trainer én fysiotherapeut!

Ik geloof dat er meer zit in jou zelf dan dat je zelf denkt. Met de juiste begeleiding kun je de beste versie van jezelf worden. Dit doe ik door mijn kennis en ervaring te delen. Samen maken we een sterkere en verbeterde versie van jou: fysiek én mentaal!

Ervaring

Met mijn fysiotherapeutische kennis zorg ik voor een optimale belasting van het lichaam tijdens de training. Daarnaast is de belasting-belastbaarheid een belangrijke factor. Met mijn kennis en ervaring finetune ik dit voor het beste resultaat.

Door mijn eigen praktijkervaring in combinatie met de studie en werkervaring heb ik veel kennis opgedaan. Door deze ervaringen heb ik nu veel expertise over verschillende trainings -en voedingsmethoden die werken.

Deze kennis breng ik graag over op anderen zodat zij zelf ook hier de vruchten van kunnen plukken.

”De balans tussen belasting en belastbaarheid is doorslaggevend voor het beste resultaat’.’

Covid-19 maatregelen

De trainingen aan huis buiten zijn mogelijk . Deze zijn mogelijk één op één of één op twee. Uiteraard zijn de benodigde maatregelen genomen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Uw gezondheid en van mijzelf staan voorop.

Desinfecteren van de handen voor- en na de training

Desinfecteren van trainingsmateriaal voor- en na de training

Minimaal 1,5 meter afstand

“Enorm goede begeleiding gehad, begonnen met als doel vetmassa te verliezen. Uiteindelijk in 6 weken 87.9kg naar 83kg gegaan en kracht bij gewonnen. Tijdens begeleiding meerdere malen het voedingsschema aangepast naar de actuele benodigdheden en daarnaast zijn mijn trainingen ook constant aangepast. Kortom, zeker aan te raden!”

Dominic Koster

“Ezra is een enthousiaste en gemotiveerde trainer en erg prettig om mee te trainen. Hij legt alles goed uit. De trainingen worden rustig opgebouwd naar wat ik kan en ook zelf aangeef. Na een training voel ik me de rest van de dag super lekker. Ik beveel het trainen met Ezra dan ook zeker aan voor eenieder die op sportief vlak aan de slag wil om zijn doelen te realiseren.”

Linda Velde

“Een stabiele coach die goed luistert en structureel peilt hoe het gaat, daardoor kan hij het roer bijstellen wanneer nodig. Geeft ook een beter inzicht van wat je eigenlijk aan het doen bent bijvoorbeeld d.m.v. metingen van omtrekken, gewicht en vetpercentage. Heb merkbare vooruitgang geboekt bij deze coach ondanks al enkele jaren getraind te hebben.”

S. Henken