fbpx

Coachingstraject

Werk aan je fitness doelen samen met je eigen personal trainer aan huis. Hierbij wordt je volledig begeleid op het gebied van training, voeding, leefstijl en mindset.

Bij Evolution coaching ga je een traject in waarbij je niet alleen getraind wordt. Je wordt ook gecoacht op onderdelen zoals leefstijl en mindset. Daarbij is het ook van belang dat je jouw eigen grenzen leert kennen. Het traject bestaat uit een intakegesprek waarbij de doelen en middelen in kaart worden gebracht. Daaropvolgend worden er korte- en lange termijn doelen gesteld waarbij wij je persoonlijk begeleiden!

 Het is belangrijk dat je naar je lichaam leert luisteren wanneer dit nodig is. Wij leren je hoe je jezelf zo optimaal mogelijk kan transformeren door bijvoorbeeld in spiermassa aan te komen, het vetpercentage te verlagen en daarnaast ook een conditie opbouwen. Maar nog belangrijker, wij leren je ook hoe je jouw resultaten kan behouden door middel van een gezonde leefstijl!

Tijdens de personal training geven we uitgebreid feedback op uitvoering en belasting van het lichaam. Om het meest uit de personal trainingen te halen zullen wij een voedingsschema voor je maken, daar bijkomend krijg je voedingsadvies. Tijdens het traject volg je een trainingsschema aangepast aan jouw wensen en capaciteiten. Dit schema is vanuit jaren kennis en ervaring opgesteld. De balans tussen belasting en belastbaarheid hierbij is doorslaggevend.

Waarom kiezen voor Evolution Coaching?

Je eigen personal trainer aan huis, waarbij de focus volledig op jou ligt

Bij Evolution Coaching heb jij je eigen personal trainer aan huis, hierbij ligt de focus volledig op jou. Hierbij raak je ook niet afgeleid door de omgeving of andere mensen en kun je vrij praten.

Structuur en trainingen loggen

Aan de hand van je trainingsdoelen stellen we een trainingsschema samen. Deze volgen we voor een bepaalde periode. De trainingen worden daarbij elke keer geregistreerd in onze eigen app. Train je een keer alleen? Dan kun je hier ook gebruik van maken. Long term thinking = long term results!

De verhouding belasting belastbaarheid staat voorop

Er zijn veel personal trainers die je graag afmatten en jou bij elke training en elke oefening maximaal laten presteren. Maar haal je hier het meeste uit? Per persoon is het afhankelijk met welke intensiteit er getraind kan worden. Er zijn mensen die dit prima aankunnen, maar de meeste mensen hebben hier niet baat bij. Zeker niet als je een druk leven hebt naast het trainen. Wij zorgen ervoor dat de training aangepast is op jouw capaciteit voor het beste resultaat!

Fysiotherapeutische kennis

Het is goed voor je lichaam om in beweging te blijven, zelfs als je een blessure hebt. Als je door je rug gaat dan moet je blijven bewegen. Heb je last van je nek dan is het goed om te blijven bewegen! Evolution coaching helpt je om pijn- en blessure vrij te trainen. We zorgen ervoor dat de training aangepast is aan wat je wél kan. Zo kun je altijd progressie boeken, ondanks toch een blessure te hebben!